Followers

Saturday, February 12, 2011

February 12, 2011

What the... Is that a 'jerawat' on my face...? Teen again, maybe...?

22 comments:

  1. kalau PMS pon tumbuh jerawat gak tau....

    hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. GADISBUNGA : Hahahahaha.... Haaaaa...???!!!!!

    ReplyDelete
  3. ADINDA : Wey...! My wife pon cakap benda yang sama! Boleh gadoh tuu....!

    ReplyDelete
  4. Biarlah gedik, jerawat tu mungkin nampak ko lebih manis dari biasa.Lepas ni mesti boleh tukar panggilan dari pakcik ke abang? kwang kwang

    ReplyDelete
  5. uncle

    where is ur location ni?

    i saw the hook
    and the plain white tiles





    i dont wanna guess

    WHERE??

    hahaha

    tu jerawat pemanis la uncle
    sweet forty

    eh?

    ReplyDelete
  6. Huhu ....
    Ada yang tidur luar ...

    ReplyDelete
  7. IRWAN : Brader! Ini soalan 'menyakat' ni.... lu jangan...!

    ReplyDelete
  8. CIK INA MDDC : Kwang kwang! Pakcik suka kalau boleh tukar jadi abang... cuma... makcik la yag tak suka...! Kwang kwang!

    ReplyDelete
  9. BONEKA DC : Sorry to say, tekaan kamu tepat...! Menag 'di situ'! Hahaha!

    Forty dah tak sinonim dengan perkataan 'sweet' lagi, dah...! Adoi!

    ReplyDelete
  10. WARTAMAYA : Kamu bercakap melalui pengalaman....? Kongsi-kongsi, la.... Hahaha!

    ReplyDelete
  11. brader, kita bila dah over 40 nih, payah nak bezakan antara pimple, dimple atau nipple...hahaha

    ReplyDelete
  12. CIKLI : Kah kah kah...! Kau jangan risau! Aku tak mungkin tertukar antara ketiga-tiga tu...

    Aku nak sebot pon malu... tapi aku boleh lukis kan...

    Kau mahu...?

    ReplyDelete
  13. You look young with the jerawat..hahahahahaha

    Robot Tukang Masak

    ReplyDelete
  14. MIECYBER : Baru satu jerawat dah nampak muda? Nampaknya nak kena simpan sekurang-kurangnya 7-8 lagi jerawat.... nih!

    ReplyDelete
  15. PENA M : Katakan tidak kepada jerawat.....!!!!!!!!!!!!! (macam iklan la pulak..)

    ReplyDelete
  16. REBEL KID : Haa! Selamat datang! Blog anda apa kurangnya? Hitam sebagai background memang warna kegemaran saya!

    Cool!

    ReplyDelete
  17. Salam Yob Gedek, woahhh jerawat at 40!

    ReplyDelete
  18. MOH KEMBARA : Boleh tukar title blog nih! Hahaha! 'Jerawat Begins at Forty...'" Kah kah kah!

    ReplyDelete