Followers

Friday, February 11, 2011

February 11, 2011

"Talking with the nature"
Alone at my secret garden...

33 comments:

  1. go gedik, mana tahu balik nanti, ko boleh menstabilkan emosi dan ekonomi ko.pasal ekonomi ko yang cakap semalam.

    ReplyDelete
  2. GADISBUNGA : Ya... angkel memang suka buat kerja secret kat secret garden...!

    ReplyDelete
  3. CIK INA MDDC : Menstabil kan emosi tu mungkin... tapi menstabil kan ekonomi tu... ubat dia = Kerja kuat!

    Tapi saya maken tua, maken pemalas..!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. leh dating x kt secret garden tuh?

    ReplyDelete
  6. DEE : Sini memang sesuwai dijadikan tempat datang... sunyi...! ;)

    ReplyDelete
  7. dek!

    hebat ada secret garden.
    tapi kalau nampak kulat/cendawan, dont ever touch it.
    kah kah kah

    ReplyDelete
  8. TUPAI M : Mestilah Tupai suka... Area ni banyak pokok! Ini wilayah Tupai!

    Seriously.... cuba buat... 1) find a fav spot... 2) declare tu your spot. 3) Bila you need to be alone... pegi situ...

    Tapi Alone!

    Otak mesti 'space' sekejap....

    ReplyDelete
  9. CIKLI : Ini bukan sebarang secret garden... ini MY secret garden...!

    Bro... cendawan mungkin aku berani sentoh... tapi kalau *KULAT* ?

    Hahahaha....!

    ReplyDelete
  10. declare my alone spot.

    gud idea!

    must do!

    ReplyDelete
  11. GADISBUNGA : Betol babe... A friend of mine ada secret bench kat taman tasik titiwangsa....

    It can be anything... koridor, sejadah... apa-apa la...

    Tapi main rule dia Alone & Secret....

    Cool, eh?

    ReplyDelete
  12. MAKDARA TD : Kah kah kah! Komen yang paleng brutal setakat ni... memang diva!

    ReplyDelete
  13. KELLA : JOM! Syyyhhhhh.... secret-secret!...!

    ReplyDelete
  14. alam semulajadi yang indah...bole beri ilham utk berkarya..hehe

    ReplyDelete
  15. ADINDA : Memang indah... pokok2 tu siap ada lumut... I adore lumut...! Rasa nak tanam lumut je kat rumah...!

    ReplyDelete
  16. bro,

    harap anda ke secret spot bukan untuk escape sembahyang jumaat. kahkahkah.
    apapun jgn lupa bawa pisang.

    ReplyDelete
  17. terus teringat cerita alice dan tempat ajaib.

    ReplyDelete
  18. CIKLI : Escape semayang jumaat tu duluuuuu...! Kah kah kah... rambot & janggot dah puteh la bro...! Rumah kata pergi... kubor kata come here bebeh!

    ReplyDelete
  19. BUJAL X : Bro... Masa aku tengok Alice in Wonderland versi Tim Burton... pakcik pengsan!

    bes gila!

    ReplyDelete
  20. Dating di Secret Garden with something from secret recepi..sure lomatik ek incik gedek...

    ReplyDelete
  21. uncle

    so happen i imagine that
    akar akar tu boleh gerak
    dan menjalar....!




    yewww!

    hati hati uncle
    nanti kerengge gigit

    :)

    ReplyDelete
  22. dah alone kat secret garden pun post satu jer headshot?

    taruk la bebanyak...nak weekend dah ni...

    ReplyDelete
  23. EYE NEE : Kalau angkel pilih chese cake... ! Turns me on!

    ReplyDelete
  24. BONEKA DC : Kamu punya imijinasi terlampau la...! Seram!

    Ye lah.. nanti dapat gigitan cinta dari kerengga! Nooo!

    ReplyDelete
  25. IRWAN : Satu cukop la, bro... mentang2 la aku ni cam-whore...!

    ReplyDelete
  26. sama ler kiter....hehehehe..

    ah pedulik apa...

    kita hensem, kita kongsi la kat dunia...

    ReplyDelete
  27. yes. :)


    hehe.

    uncle, picasso malaya tu apa? =.="

    ReplyDelete
  28. @Sab Buenoo

    oh men.... :)

    rujok sini untok pablo picasso... http://www.picasso.com/

    ReplyDelete
  29. erk...


    tiadalah saya sehebat beliau. :)

    saya ni pesen lukeh berejam2 berpadam2 banyak kali baru nak jadi lah uncle. :)

    ReplyDelete