Followers

Tuesday, February 1, 2011

February 1, 2011

Cool mirror refection, eh?

28 comments:

  1. oh my


    this is KEWL!




    :D


    ...

    the caption shud be

    GEDEK
    GEDEK
    GEDEK

    here and there.

    .

    ReplyDelete
  2. BONEKA DC : Eh betol la... Your caption lagi cerative... Untok info tambahan... lokasi penggambaran ialah dalam jamban... harap maklom..!

    ReplyDelete
  3. sy pun ada gamba reflection dlm toilet! then my fren komen:

    'u r freaking weird'


    cis.


    ...

    where else on earth we can get this kind of reflection?

    haha

    .

    ReplyDelete
  4. sana sini wajah EN. Gedek.. memang menarik

    ReplyDelete
  5. BONEKA DC : weird' tu ok lagi... Tapi freaking tu.... Zalim!!

    ReplyDelete
  6. RATU KEBAYA : haha! Terima kaseh dan selamat datang! Blog anda apa kurangnya..?!

    ReplyDelete
  7. Gedek banyaknya gedek, mana satu gedek ni. makcik teruja , dan makcik pun tergedik gedik ni nak tengok gedik.

    ReplyDelete
  8. CIK INA MDDC : Ini gedek dalam versi cerita MATRIX...! Amacam? Boleh?

    ReplyDelete
  9. nak lagi kool buat kat kedai gunting rambut ~~osem!

    *hari ni saya post no 9?

    haih~~

    ReplyDelete
  10. fuhhhh...cantiklaa gambar ni banyak refleksi.....macam duduk di terowong yang dalam kemudian kita laung....
    GEEEDEEEKKKKKKKKKKK............

    ReplyDelete
  11. BUJAL X : Ha ah kan? Kedai gunting pon boleh, kan? Cuma masalahnya aku allergic ke kedai gunting... harap maklom

    ReplyDelete
  12. ROSLAINI : Jangan laung high pitch... nanti pecah cermin tu...!

    ReplyDelete
  13. Dtg dari bloq ratu kebaya...so creative en gedek ni....

    ReplyDelete
  14. EYE NEE : Why thank you... (mesti nama Aini, ni...) Woaini! Terima kaseh juga ratu kebaya...!

    ReplyDelete
  15. yang ni best bro..two thumbs up! (sila flush selepas guna)

    ReplyDelete
  16. KULUPSAKAH : Ngeh ngeh ngeh... zalim tu..! Harap maklom!

    ReplyDelete
  17. salam bro,

    berapa sen tandas sekarang sekali masuk ? ambo dah lama tak turun kl la.

    ReplyDelete
  18. CIKLI : Biasa-biasa je, takde la semahal RON97

    ReplyDelete
  19. salam kenal..this blog mmg cool sgt2..thx to ratu kebaya sbb bg link..hehehe..

    ReplyDelete
  20. sana-sini cermin dan sana sini jugak Gedek..arghh!!mana satu ni..

    ReplyDelete
  21. DEE : Terima kaseh Dee... Komen anda buat saya sedikit riak..! Terima kaseh juga pada Ratu Kebaya...

    ReplyDelete
  22. PENA M : "Yang mana satu. Idaman kalbu..." (lagu P Ramlee) Hehe

    ReplyDelete
  23. Salam Yob, ni before ke after ...

    ReplyDelete
  24. MOH KEMBARA : Errr.... rasanya tak payah lah kita bincang hal ni... (hehe)

    ReplyDelete
  25. GADISBUNGA : Eh..?!! Iyyyeee, la.... pandai-pandai..!

    ReplyDelete