Followers

Sunday, January 2, 2011

January 2, 2011

"Di bawah pohon getah..."
Just trying to be a little bit poetic here...

12 comments:

  1. hati hati bro ada ular kapak bodoh bawah daun..
    err tolong kutip buah gtah ..gua teringgin nak merasa asam room

    ReplyDelete
  2. harga getah mahal sekarang ni..hehe

    ReplyDelete
  3. BRUTAL S : "snakes... why it has to be snakes?!" ~ Indiana Jones

    PENA M : Balek kampoooong! Ho Ho Ho! Balek kamponoonnggg!

    ReplyDelete
  4. ada pucuk paku tak kat cecelah kebun tu? Kalau ada, bawaklah sekali, boleh buatlauk masak tengahari...

    ReplyDelete
  5. encek, saye warn dgn lemah lembut ni SEKALI ja lagi - sila SENYUM boleh tak?

    p/s : jemput dtg ke blog saye yg kool tu lg ye. Happy New Year. :)

    ReplyDelete
  6. nanti bila musim dauh getah luruh amik la gamba lagi. pasti bertambah kejelitaan uncle. kikiki!!!!

    ReplyDelete
  7. uncle

    u shud wear lampu kat kepala tu!!
    baru style~

    ReplyDelete
  8. IRWAN : Ulam lover...!!!????

    ARYATI : Wah wah wah... lemah lembutnya dia.. psssttt.. you dont wanna me smiling lah... I look 'ridikules', trust me....

    GADISBUNGA : Jelita? Sumbat mulut dengan bijik getah kang..!

    BONEKA : that head lamp tu? Ye la kan... nak kena cari prop la pulak....!

    ReplyDelete
  9. ...di bawah pohon getah ini, aku berjanji...

    takkan kubiarkan PATI menyentuh mu lagi


    ...coretan Pak Abu setelah kecewa melihat pokok getahnya hancur dikejakan oleh Indon yang mengambil upah menoreh getahnya...

    ReplyDelete
  10. IRWAN : Waduh waduh... kok begitu?

    ReplyDelete
  11. Salam Yob, kalau ada Aci bawok piso noreh kat balakang miker lagi klasik, no?

    ReplyDelete
  12. MOH K : Mentang-mentang lah aku dah lepas 40... kau bagi Aci... Minachi tak sesuai ke?

    ReplyDelete