Followers

Saturday, November 27, 2010

November 27, 2010

Snow never fall in Malaysia? Who said so..?

18 comments:

  1. aha nice! i have i pic inside a 'snow' covered car. heheh

    ReplyDelete
  2. GB : Nak tengok, nak tengok pix tu... Eh... GB ni 24/7 online ke..?

    ReplyDelete
  3. haha. gb cuma tak online malam dgn ahad je atau masa kene keje kat luar. selebihnya kalau time kat opis tu mmg online le jawabnya.

    harini GB taruk pic tu. huu~

    ReplyDelete
  4. GB : Ooo... ini your working hour la... TQ.. tak sabar nak tengok gambar tu...!

    ReplyDelete
  5. BONEKA : Multi tasking...! Haha!

    ReplyDelete
  6. haha..td tgk kt blog GB..skang kt en gedek plak..pndai plak snow tu lnding kt ats kerete je ek..hehe

    ReplyDelete
  7. hii
    cempaka datang
    add cempaka juga ya

    ReplyDelete
  8. CEMPAKA : Your profile pic = comel!

    ReplyDelete
  9. uncle
    muka cempaka macam budak tapi sudah 20 tau

    ReplyDelete
  10. CEMPAKA : Oh?! 'Si comel dua puluh'

    ReplyDelete
  11. Incredible!

    Previously, here in southern Brazil eventually snowed. With the pollution, the snow has not happened more.

    ReplyDelete
  12. CARLOS : Ha ha! It is soap actually! Here, we put loads of thick soap on the car and we called it 'Snow Wash!' Real snow flakes? No such thing! Ha ha!

    ReplyDelete
  13. Hahaha
    It really was fun!!
    A good week for you my friend!

    ReplyDelete
  14. LILY : Lawa sebab dah tertutop dengan sabon...? Hahaha!

    ReplyDelete
  15. snow wash!

    ahahahhahahahahah

    damn its true!

    ReplyDelete
  16. MYABY : I pernah tengok ada satu car wash ni dia bancoh sabun 'ekonomi handalan' nak bagi banyak buih! Hahahadoooooiiii!

    ReplyDelete