Followers

Friday, October 31, 2014

October 31, 2014


Eh? Hairan?

Mana pergi anak-anak lelaki yang selau bermain-main di sini? Selalunya ramai?! 

Baahaha..!




(Hei! Jangan pandai-pandai beri cadangan suruh uncle yang daftar, ya! Tumbuk nanti!)


Thursday, October 30, 2014

October 30, 2014


Tak mampu...

(Bukan tak mampu nak beli, tapi tak mampu uncle nak pakai..!! Geli kot!)




Tuesday, October 28, 2014

Monday, October 27, 2014

October 27, 2014


"Kepada Shidah, semoga lu faham apa isi hati gua..."

(...amboi-amboi. Romantik dan puitis sungguh! Baahaha..!)





Sunday, October 26, 2014

October 26, 2014


Kita memang digalakkan berhenti dan tidur sejenak untuk menghilangkan rasa mengantuk semasa memandu... tapi penat memandu kereta permainan video, TAK ACI!

Baahaha!




Saturday, October 25, 2014

October 25, 2014

Guest #63


Kan uncle dah cakap, pengantin jangan bergambar dengan uncle... habis hilang seri

Uncle ada bawa penyakit berjangkit, namanya virus #unclegedekstyle ...! Baahaha!

(Tahniah AIN & FARIS! Semoga sampai keanak, cucu dan citit! )





Friday, October 24, 2014

October 24, 2014


Tercari-cari idea untuk gambar blog hari ini.

Tiba-tiba ada sesuatu yang 'terlintas' difikiran...

Okey, okey... sebenarnya terlintas dalam lubang telinga...

Baahaha...!




Thursday, October 23, 2014

October 23, 2014


Lantak 'tuwan-tuwan' dan 'puwan-puwan'lah nak eja macam mana...

Yang penting, uncle ada modal nak kemaskini blog! Baahaha...!





Wednesday, October 22, 2014

October 22, 2014


"Kruuk, kruukk, kruukkk... Bukan kesan bunyi makan keropok, tapi kesan bunyi rambut disyampu! Oh, asyiknya! Terima kasih aunty!

#salunrambutdirumah