Followers

Sunday, July 24, 2016

July 24, 2016

Guest #79


Uncle betul-betul tak puas hati dengan mamat dua orang ni..! Disebabkan oleh hasutan mereka berdualah, uncle nak jadi orang pulau... Taknak baaliikkk..!!!!

NOTA SERIUS: Nak cuba selam skuba? Simpan nombor ini. Yang kiri uncle tu AMLI : Tel +60122982874 Whatsapp +60132395588 dan yang kanan uncle tu JOE : +601118984838. Sekarang uncle dah cuba skuba, dan uncle syorkan semua kawan-kawan cuba skuba. Ia satu pengalaman yang tak boleh di gambarkan dengan perkataan. Mesti menyelam sendiri baru faham. Yang penting, carilah pengajar yang bertauliah dan bertanggungjawab. Yang lain, mereka akan menunjukkan macam mana untuk berseronok di 'planet' lain... Pengalaman yang sangat menakjubkan..! Klik NEMO DIVERS juga..!







Saturday, July 23, 2016

July 23, 2016

 

Misi mencari duyung di Pulau Redang. Tapi dijodohkan dengan 'benda' ni... Jadilah...

(Selfie menyeronokkan hari ini ditaja oleh NEMO DIVERS Okey, bye... Uncle nak menyelam..!!! Nak seronok macam  uncle? Klik tulisan kuning tu..!!!)

Friday, July 22, 2016

July 22, 2016



Seronok menghadap boss? Tekun bekerja? Maaf ya, uncle sedang 'berjimba' di Pulau Redang.

#JanganCemburu

(Selfie menyeronokkan hari ini ditaja oleh NEMO DIVERS Okey, bye... Uncle nak menyelam..!!! Nak seronok macam uncle? Klik tulisan kuning tu..!!!




Thursday, July 21, 2016

July 21, 2016


Yang kiri tak pandai…
Yang kanan lagi tak pandai

(Waktu kecil hanya pandai main dalam longkang… #huhuhu…)





Wednesday, July 20, 2016

Tuesday, July 19, 2016

July 19, 2016


Apa? Kamu semua sedang tekun bekerja?
Laaaa…. kasihannya…


#JanganCemburu

Selfie hari ini ditaja oleh NEMO DIVERS




Monday, July 18, 2016

July 18, 2016


Percubaan menjadi seorang doktor tidak bertauliah menyelamatkan sebuah nyawa, secara solo…!

#Huhuhu….





Sunday, July 17, 2016

July 17, 2016


Kalau ada sampin untuk lelaki, maknanya... adalah sampin untuk perempuan..?


#TapiTakPernahTengokPun





Saturday, July 16, 2016

July 16, 2016


Nampaknya selepas ini uncle kena pakai swimming cap lah. 
Dah nampak macam hantu air pun ada…!


(Terima kasih kepada NEMO DIVERS kerana buat impian uncle menjadi kenyataan dan memberikan pengalaman yang sangat menyeronokkan! Ingin mengetahui tentang promosi latihan dan aktiviti selam skuba? Jom klik NEMO DIVERS! Sumpah tak menyesal!) 


 Selfie hari ini ditaja oleh NEMO DIVERS