Followers

Saturday, October 25, 2014

October 25, 2014

Guest #63


Kan uncle dah cakap, pengantin jangan bergambar dengan uncle... habis hilang seri

Uncle ada bawa penyakit berjangkit, namanya virus #unclegedekstyle ...! Baahaha!

(Tahniah AIN & FARIS! Semoga sampai keanak, cucu dan citit! )





Friday, October 24, 2014

October 24, 2014


Tercari-cari idea untuk gambar blog hari ini.

Tiba-tiba ada sesuatu yang 'terlintas' difikiran...

Okey, okey... sebenarnya terlintas dalam lubang telinga...

Baahaha...!




Thursday, October 23, 2014

October 23, 2014


Lantak 'tuwan-tuwan' dan 'puwan-puwan'lah nak eja macam mana...

Yang penting, uncle ada modal nak kemaskini blog! Baahaha...!





Wednesday, October 22, 2014

October 22, 2014


"Kruuk, kruukk, kruukkk... Bukan kesan bunyi makan keropok, tapi kesan bunyi rambut disyampu! Oh, asyiknya! Terima kasih aunty!

#salunrambutdirumah




Tuesday, October 21, 2014

October 21, 2014


Ini baru betul-betul 'taiko'...! 
Parkir sehingga makan separuh jalan. 'Orang lain' pula yang terpaksa mengelak...! 

('Orang lain' tu termasuk uncle sebenarnya..., tu yang bengang tu! Baahaha!)





Sunday, October 19, 2014

October 19, 2014


"Bang! Tolong tengok, saya tutup tak pintu peti ais, tadi...?

Berjalan lesu ke dapur. "Okey, tutup!"

"Alang-alang di dapur tu, tolong bawakan saya air sejuk segelas?!" (Sambil gelak nakal.)

"Cheh! Terkena aku!" (Cakap dalam hati...)






Saturday, October 18, 2014

October 18, 2014


Apa yang cuba dimaksudkan di sini..?

Kerja paip? Paip kosong?

...atau kerja dalam paip yang kosong...? Baahaha...!




Friday, October 17, 2014

October 17, 2014


Cerita pagi tadi... Berpeluang berdua-duaan bersarapan dengan 'buah hati'...

#sayangayah




Thursday, October 16, 2014

October 16, 2014


Hebat tak? Unlce boleh memandu sambil mata tertutup rapat! Jangan tiru! BAHAYA!

...okey uncle tipu... uncle duduk di tempat penumpang, sebenarnya! Baahaha!